Partners

Gemeente Amstelveen

De gemeente Amstelveen is initiatiefnemer van ZAAI. ZAAI sluit aan bij het voornemen van de gemeente Amstelveen om startende ondernemers te ondersteunen en extra te investeren in de lokale economie.

De gemeente Amstelveen organiseert ZAAI in nauwe samenwerking met de gemeente Aalsmeer en de projectpartners Rabobank Amstel & Vecht en de Ondernemersvereniging Amstelveen.

Ondernemersvereniging Amstelveen

Wat ons betreft is het logisch dat dé Amstelveense Ondernemersvereniging betrokken is bij ZAAI Amstelveen. Met ZAAI biedt de gemeente Amstelveen startende ondernemers een fantastische kans waar wij natuurlijk graag onze medewerking aan verlenen. We zijn een professionele ‘businessclub’ die in 25 jaar is gegroeid tot een ledenbestand van 260 bedrijven uit Amstelveen en omstreken. We organiseren 30-40 netwerkbijeenkomsten per jaar met als doel ondernemers te verbinden. Daarnaast behartigen wij in Amstelveen de belangen van ondernemers (onze leden in het bijzonder). Onze 500 contactpersonen, die zowel de Starter/ZZP-er, als het MKB en de Amstelveense Corporates vertegenwoordigen, beschikken over een enorme bron van inspiratie, ervaring en kennis, die wij graag aan ZAAI verbinden. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de groeikansen voor de startende ondernemers die deelnemen aan ZAAI zal vergroten. Daarom zijn wij actief betrokken bij de invulling van het programma en werken wij intensief samen met de projectpartners om ZAAI 2018 tot een succes te maken.

Zie ook: www.oa-amstelveen.nl

Logo Ondernemersvereniging Amstelveen

Rabobank Amstel en Vecht

De Rabobank Amstel en Vecht steunt ZAAI Amstelveen door mee te denken over de invulling en door het programma en de kick-off bij startende en gevestigde ondernemers onder de aandacht te brengen. Daarnaast leveren wij een bijdrage aan de masterclasses.
Wij steunen het Zaai-programma om lokale ondernemers de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen, onder andere door het opdoen van extra kennis en het leggen van nieuwe contacten.
‘Een aandeel in elkaar’ in de praktijk!

Wil je daarnaast sparren over de toekomst van je onderneming? Onze deur staat open, de koffie staat klaar. Kom langs op ons kantoor in NEST op de 10e verdieping (Laan van Kronenburg 14).

Zie ook: www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/amstelenvecht

Logo Rabobank