Inspiratie Safari, 4 april 2019

Locatie: i640GYM, Maalderij 21C te Amstelveen (voor degenen die graag in onze voetsporen treden)

Wij van Zaai zijn dus echt NIET Saai!!

Na een driedelige sessie van 200 meter of Running, Death Lifts, Sit Ups, Burpees, Jumps, Throwing weight en een aantal dodelijke linker en rechter stoten van Sander, kan ik constateren dat wij onszelf hebben overtroffen!

Ook deze keer weer twee ongelofelijk inspirerende verhalen waar (als ik voor mezelf spreek) weer erg van onder de indruk was. Aiber en Sander zijn beide doorzetters. Zoals mijn moeder zou zeggen ‘wat ze in hun kop hebben, hebben ze niet in hun kont’ Alles aan de kant om je doel te bereiken. Niet een 24,32 of 40-urige werk week maar een 70-urige werk week!! Tja, daarom stonden wij vandaag wel in een prachtige succesvolle Gym met twee trainers die precies weten waar ze mee bezig zijn.

Kijk eens… hoe professioneel!

Natasha oefent haar traptechniek!

Aiber vertelt ook zijn ervaringen met ZAAI

Naast een training waar we waarschijnlijk de aankomende dagen nog wel even last van zullen hebben, kregen we uiteraard ook nog een paar tips mee.

1) Geloof in jezelf.

2) Blijf niet alleen aan dat ene (leuke) ding werken waar je eigenlijk al zo goed in bent maar verbreed je kennis. Het is beter om in alles een beetje goed te zijn, dan in één ding de beste!

3) Laat je nooit gek maken door wat andere mensen vinden of denken, volg je eigen pad.

4) Geloof in jezelf!!

En als ik zo vrij mag zijn, dan geef ik ook graag nog een tip… Er is echt wel een gulden middenweg hoor 😉

Dank voor je verslag Debbie Roozemaal, heel fijn…