Ik ben Sabine, coach bij Zaai Amstelveen 2018.

Ik ben geboren in 1971 in Amsterdam. Sinds een paar maanden woon ik in Amstelveen, de helft van de tijd met mijn zoon van 15. In 2015 heb ik mijn eigen coachbedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel zodat ik, naast mijn baan als HR adviseur, zelfstandig kon gaan ondernemen. Voor mij is het ondernemerschap vooral een manier om nog meer dingen te doen die ik leuk vind. Mijn logo is een bezig bijtje en mensen die mij goed kennen weten dat dit helemaal klopt. Ik houd van aanpakken en ik ben ook niet bang om de angel te gebruiken als het nodig is.

Een keerzijde van het ondernemerschap was voor mij dat je echt alles zelf moet doen, dus ook de minder leuke dingen. Mijn eerste klant bijvoorbeeld was te laat met betalen waardoor ik direct al achter de betaling aan moest. Maar in de afgelopen twee jaar heb ik zoveel leuke en leerzame dingen gedaan dat ik er nog geen moment spijt van heb gehad. Natuurlijk heb ik door individuele coachtrajecten mensen verder kunnen helpen, maar ik heb ook dingen gedaan die ik vooraf niet had verwacht, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van e-trainingen en het geven van workshops op het gebied van loopbaanplanning.

Zaai Amstelveen is een mooie nieuwe uitdaging voor mij, waar ik heel veel zin in heb. Ik ben Stir! gecertificeerd coach, en naast dit officiële stempeltje kan ik door mijn eigen ervaring als startende ondernemer waarde toevoegen aan het traject.  Ik ben gedreven en doelgericht én heel erg nieuwsgierig naar de groep enthousiaste ondernemers waar ik mee aan de slag kan gaan!